Kontingent

Som spiller i Tved Håndbold skal du betale kontingent for at deltage i klubbens aktiviteter. Kontingentsatserne for sæsonen 2018/2019 er angivet nedenfor.
Bemærk venligst at kontingentet er fast, og der er ikke “rabat” pga. mindre deltagelse i træning eller lign. Samt ved udmeldelse mit i sæsonen, refunderes indbetalt kontingent ikke.

Beløbene er angivet i danske kr, og som halvårlig betaling.

Manglende betaling medfører, at man ikke kan deltage i træning, kamp og øvrige aktiviteter i Tved Håndbold.

Til alle nye medlemmer, er der en prøveperiode på 2 uger, hvor man har mulighed for at træne med. Herefter skal der betales kontingent.

Alle spillere skal registreres i klubbens kontingent system. Dette sker automatisk når man tilmelder sig nederst på siden.

Er man en af de få der ikke har dankort som det kræves for at betale, så er det muligt at overfører via bankoverførelse på Reg: 0815 Konto 0000908843. (Husk medlemmets navn og hold i kommentarfeltet i overførelsen)
Når du har overført via bank, skal du gå ind på siden ¨Nyt medlem¨  for at udfylde en formular.

Her angives navn, adresse, mail, fødselsdato som benyttes til registrering kontingentsystemet, men også i forbundets spillerdatabase og kan derudover benyttes til fremsendelse af Nyhedsbreve, invitationer, tilbud, etc.
Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbreve igen, ved at slette din profil eller framelde nyhedsbreve enten via link i mailen.

Kontingent betales 2 gange årligt og senest.

Forår 15. Januar
Efterår 1. Oktober

Dette gør du på følgende måde:

  1. Vælg dit hold nedenfor i holdoversigten.
  2. Indtast deltagerens oplysninger i pop-up vinduet.
  3. Klik “Tilmeld” og følg vejledningen.
  4. Du modtager nu en mail som bekræftelse.