Kontingent

Som spiller i Tved Håndbold skal du betale kontingent for at deltage i klubbens aktiviteter. Kontingentsatserne for sæsonen 2021/2022 er angivet nedenfor.
Bemærk venligst at kontingentet er fast, og der er ikke “rabat” pga. mindre deltagelse i træning eller lign. Samt ved udmeldelse midt i sæsonen, refunderes indbetalt kontingent ikke.

Beløbene er angivet i danske kr, og som halvårlig betaling.

Manglende betaling medfører, at man ikke kan deltage i træning, kamp og øvrige aktiviteter i Tved Håndbold.

Til alle nye medlemmer, er der en prøveperiode på 2 uger, hvor man har mulighed for at træne med. Herefter skal der betales kontingent. Man betaler ikke nødvendigvis efterårgang, men efter hvilket hold man spiller på.

Alle spillere skal registreres i klubbens kontingent system. Dette sker automatisk når man tilmelder sig nederst på siden.

Her angives navn, adresse, mail, fødselsdato som benyttes til registrering kontingentsystemet, men også i forbundets spillerdatabase og kan derudover benyttes til fremsendelse af Nyhedsbreve, invitationer, tilbud, etc.
Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbreve igen, ved at slette din profil eller framelde nyhedsbrevet via link i mailen

Kontingent betales 2 gange årligt og senest.

Forår 15. januar
Efterår 15. september

Dette gør du på følgende måde:

  1. Vælg dit hold nedenfor i holdoversigten.
  2. Indtast deltagerens oplysninger i pop-up vinduet.
  3. Klik “Tilmeld” og følg vejledningen.
  4. Du modtager nu en mail som bekræftelse.